Uw zoekopdracht komt in het volgende document voor:

veelgestelde_vragen_vib.pdf

Klik hier om het bestand te downloaden

Hieronder hebben wij een aantal veelgestelde vragen (FAQ’s) geformuleerd. De antwoorden op deze vragen kunt u bereiken door op de vraag te klikken. U wordt dan doorgeleid naar het betreffende antwoord. • Ik heb mij aangemeld, waarom staan er geen bladen in mijn account? • Wat moet ik als eindgebruiker met de bladen doen? • Hoe kan ik het Premium abonnement afsluiten? • Wat staat er in het Productenregister? • Ik wil graag mijn emailadres en NAW gegevens aanpassen, hoe doe ik dit? • Waarom is er een account voor mij aangemaakt op het Portal? • Mag ik zelf de risicoanalyse (RA) over producten met gevaarlijke stoffen maken? • Wat moet ik met het Register doen? • Kunnen veiligheidsinformatiebladen van niet – VGT- leden worden toegevoegd aan mijn register/ Risicoanalyse (RA)?