Uw zoekopdracht komt in het volgende document voor:

Document: route_abkvgt.pdf

Klik hier om de pdf te downloaden

ROUTEBESCHRIJVING NAAR A.B.K. / V.G.T.:
V.G.T.
Zuiddijk 384-b 1e etage
1505 HE ZAANDAM
Telefoon: 075 – 6539290
Vanaf de richting Den Haag:
Neem de A-4 vanaf Den Haag en bij Hoofddorp de (nieuwe) A-5 en rij deze A-5 helemaal af. Dan komt u vanzelf door de Coentunnel en ga na de tunnel de A-8 op richting Zaandam/Purmerend. Neem op de A-8 afrit 1 (Oostzaan – Zaandam-Zuid), aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf onder de A-8 door. Ga nu verder met (*).
Vanaf de richting Amsterdam-West (door de Coentunnel):
Neem na de Coentunnel de A-8 richting Zaandam/Purmerend. Neem op de A-8 afrit 1 (Oostzaan – Zaandam-Zuid), aan het einde van de afrit gaat u rechtsaf onder de A-8 door. Ga nu verder met (*).
Vanaf de richting Amsterdam-Oost (door de Zeeburgertunnel):
Neem op de Ringweg Amsterdam afrit 18 (Oostzaan – Zaandam-Zuid). Aan de einde van de afrit rechtsaf en de tweede stoplichten links onder de A-8 door. Ga nu verder met (*).
Vanuit de richting Purmerend:
Neem de laatste afrit op de A-8 (afrit 1 – Oostzaan–Zaandam-Zuid) en ga aan het einde van de afrit rechtsaf. Daarna gaat u door met (*).
Als het druk is op de A-8 kunt u er ook voor kiezen via Zaandam te rijden. Bij de eerste rotonde neemt u de vierde afslag en rijdt alsmaar rechtdoor totdat u bij de dijk alleen maar links- of rechtsaf kunt gaan. U gaat daar rechtsaf.
(*) Na 1,5 km. komt u op een kruispunt met verkeerslichten met aan de linkerkant een Shell tankstation.
Op dit kruispunt gaat u linksaf, de Wibautstraat in. Op het einde van de Wibautstraat gaat u rechtsaf de dijk op en na 1 km. op de dijk gereden te hebben ziet u de Zaan recht voor u.
Aan uw linkerhand ziet u een rood pand van 4 verdiepingen. Daar moet u zijn. Er zijn parkeerplaatsen voor bezoekers naast de voordeur, maar ook aan de achterzijde (dus aan de Zaanzijde) zijn voldoende parkeerplaatsen.
Op de 1e verdieping bevindt zich het kantoor van Adviesbureau Kolsteeg (ABK) en de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in de Tandheelkundige branche (VGT).
Met vriendelijke groet,
Ed Kolsteeg